Forums » Off-Topic Discussions

Як ростити малюка

• 90 posts
    December 8, 2024 10:05 PM EST

Маю питання: як правильно ростити малюка, щоб він був щасливим і здоровим? Часом здається, що порад так багато, що вже й не знаєш, які дійсно працюють. Що вам допомагає справлятися з усіма викликами виховання? Буду рада почути ваші особисті секрети та поради, щоб якось полегшити цей шлях.

• 107 posts
    December 8, 2024 10:12 PM EST

Так, це дійсно важка робота, але водночас дуже цінна! Мені дуже допомогли поради, які знайшла на жіночому порталі МАМ. Там є корисні статті про догляд за дитиною https://mam.in.ua/category/malyuk/ , і багато з них мене реально підтримали. Наприклад, я зрозуміла, що важливо не ганятися за ідеальністю. Діти відчувають, коли мама спокійна і радісна, тож найголовніше — це любити і бути присутньою у кожному моменті. Ще одна порада: не порівнюй свою дитину з іншими. Усі розвиваються по-своєму, і це нормально! Також намагайся знайти баланс між власними потребами і потребами малюка. Якщо ти задоволена — твоя енергія передається і дитині. На МАМ я знайшла багато ідей, як урізноманітнити ігри для розвитку та як допомогти малюку краще спати. Заглянь, ці корисні статті про догляд за дитиною дійсно можуть полегшити мамське життя!