Привіт усім! У мене тут виникла проблема з камерою на телефоні — вона взагалі перестала фокусуватись і робить фото з дивною розмитістю. Я хочу спробувати замінити камеру самостійно, але не маю досвіду в таких справах. Може хтось із вас міняв камеру на телефоні та може порадити, як це зробити правильно? І де краще купити нову камеру?
Привіт! Твоя ситуація знайома — у мене на старому iPhone теж камера почала фокусуватися через раз. Замінити камеру самому — це абсолютно реально, особливо якщо є трохи терпіння і правильні інструменти. Для початку тобі потрібно купити нову камеру, і тут я рекомендую UParts, де можна купити запчастини для телефонів на різні моделі, включаючи камери. Вони мають і оригінальні запчастини, і якісні аналоги, що добре підходять за адекватну ціну. Я, наприклад, замінював задню камеру на своєму iPhone 8 — замовив камеру на UParts, прийшла досить швидко. Сам процес не складний: зняв задню кришку, відкрутив кілька гвинтиків і акуратно від’єднав стару камеру, потім встановив нову. Єдине — будь обережний із шлейфами, вони дуже делікатні. Головне — знайти відеоінструкцію саме для твоєї моделі, і все вийде, а телефон знову тішитиме тебе класними знімками!